Antena 3 CNN Actualitate Cât înseamnă, de fapt, mărirea anunțată de Kaufland. Cu cât cresc salariile angajaților

Cât înseamnă, de fapt, mărirea anunțată de Kaufland. Cu cât cresc salariile angajaților

Cât înseamnă, de fapt, mărirea anunțată de Kaufland. Cu cât cresc salariile angajaților
10 Noi 2017   •   12:45

Radu Tudor comentează, pe blogul său, decizia anunțată de retailerul german Kaufland de a prelua contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajaților din România.

"Kaufland Romania, cel mai mare angajator din tara noastra, a reusit sa dea o lovitura de imagine cu un angajament financiar foarte redus.

Pe fondul tensiunilor mari legate de ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea Codului Fiscal, Kaufland a facut aseara anuntul ca mareste, nu scade salariile :

„Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%”, precizează compania. „Compania înţelege astfel să liniştească îngrijorările salariaţilor şi familiilor acestora şi îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranţa lor salarială”, declară Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland România.

Avand in vedere cifra de afaceri uriasa a Kaufland Romania, de peste 2 miliarde de euro, efortul financiar pentru impactul politic al anuntului facut este minim", scrie Radu Tudor.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

 

×
Subiecte în articol: Kaufland radu tudor
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close