Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Ce dezvăluie premierul despre Ministerul Transporturilor pare desprins dintr-un film de groază

Radu Tudor: Ce dezvăluie premierul despre Ministerul Transporturilor pare desprins dintr-un film de groază

Radu Tudor: Ce dezvăluie premierul despre Ministerul Transporturilor pare desprins dintr-un film de groază
de S.T.    |    08 Sep 2017   •   13:40

Ceea ce dezvăluie primul ministru privind situația de la Transporturi, mai ales autostrăzile, pare desprins dintr-un film de groază, scrie Radu Tudor pe blogul său.

„Seful Guvernului recunoaste ca acel minister este condus catastrofal, ca va incredinta Bancii Mondiale constructia autostrazii Bucuresti-Brasov. Asta desi Pitesti-Sibiu e mult mai necesara, avand posibilitatea sa ajungem de la Constanta la Paris pe autostrada…inchizand Coridorul 4 Pan European. Ma rog, diferente de viziune

Dar din fragmentul de mai jos, pe care nu ma satur sa-l revizionez, eu inteleg un lucru clar : dle prim ministru, indiferent cate planuri aveti, indiferent de cate intentii bune aveti, cu o catastrofa precum Cuc la Transporturi nu veti reusi sa faceti nimic!

Nici in infrastructura rutiera mare unde suntem ultimii din Europa.

Nici in transporturile feroviare, unde mai nou avem recordul  mondial de intarziere : 5 ore pe un traseu de 50 de minute !

Nici in transporturile aeriene, unde Tarom a devenit un simbol al pierderilor, intarzierilor si nesigurantei, generate de numirea unor parasutati politic, fara legatura cu aviatia, in Consiliul de Administratie :
http://www.tarom.ro/despre-noi/compania-tarom/conducerea-tarom

Avand in vedere aceste realitati crunte, sa va luati adio, dle prim ministru, de la bunele dvs intentii. Cu un ministru precum Cuc (zero peste tot in 9 luni de mandat) nu veti reusi. Daca aduceti o persoana competenta si foarte ferma la MT, poate imi revizuiesc pesimismul. Pina atunci insa, scroafa e moarta in cotetul ce blocheaza infrastructura romaneasca !”, a scris jurnalistul.

×
Subiecte în articol: radu tudor premier transporturi
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close