Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Cred că demersul lui Kelemen Hunor este de undeva de la Budapesta

Radu Tudor: Cred că demersul lui Kelemen Hunor este de undeva de la Budapesta

Radu Tudor: Cred că demersul lui Kelemen Hunor este de undeva de la Budapesta
de M.T.    |    19 Sep 2013   •   19:36

Demersul lui Kelemen Hunor, care consideră inoportună o eventuală retragere a decoraţiei lui Laszlo Tokes, vine probabil de la Budapesta, este de părere jurnalistul Radu Tudor.

„Cred că demersul lui Kelemen Hunor e de undeva de la Budapesta, un telefon primit să sară în ajutorul pionului şi, doi, să facă cumva  să se împace cu Tokes, că dacă se apucă acesta să vorbească despre mafia politică ce a furat sume importante de bani, s-ar putea ca la europarlamentare să fie cu necaz”, a afirmat Radu Tudor în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3.

„Eu i-am auzit pe toţi liderii UDMR vorbind de autonomie teritoruală, sunt doar diferenţe de nuanţe eventual. Tokes, dacă se poate, ar vrea autonomie cu buzduganul, cu parul cu sârmă electrică, UDMR-ul mai pe la guvernare, cu beneficii”, a spus jurnalistul.

„Am înţeles că cei de la UDMR o să protesteze că sunt discriminaţi sau că n-au drepturi. După ce au guvernat zece ani ţara asta şi au înghiţit fonduri de cred că niciun partid românesc n-a înghiţit cât ei, acum se plâng că n-au drepturi. Acum, după ce şi-au făcut burta plină, încep să chiţăie că le e foame şi că n-au drepturi”, a adăugat Radu Tudor.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close