Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Curajoasei doamne Kovesi îi tremură pantalonii în fața lui Băsescu

Radu Tudor: Curajoasei doamne Kovesi îi tremură pantalonii în fața lui Băsescu

Radu Tudor: Curajoasei doamne Kovesi îi tremură pantalonii în fața lui Băsescu
24 Mar 2016   •   19:36

Analistul politic Radu Tudor a spus, joi, după sentințele date în dosarul Microsoft, că aceste pedepse sunt mici, iar DNA ”tremură de frica lui Băsescu”.

”Deocamdată, DNA tremură de frica lui Traian Băsescu. Curajoasei doamne Kovesi (șefa DNA, Laura Codruța Kovesi - n.r.) îi tremură pantalonii în fața lui Băsescu”, a spus analistul politic Radu Tudor, joi, la emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

Jurnalistul este de părere că, în acest dosar, ”au fost foarte multe interese și vârfurile nici măcar nu au fost inculpate”. 

Radu Tudor a spus că își explică pedepsele mici date în dosarul Microsoft și prin noul Cod penal, unde denunțurile ajută la scăderea pedepsei.

Dan Constantin: Micropedepse, la un macrodosar

”Pedepsele adunate în acest dosar și banii nu fac toate la un loc nici un sfert din cele care s-au dat în dosarul ICA”, a spus Dana Grecu, realizatoarea emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

La rândul său, Dan Constantin, senior-editor la Jurnalul național, a spus că, în acest caz, este vorba de ”micropedepse la un macrodosar”.

Dumitru Nicolae a fost condamnat, joi, la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor, a primit doi ani de detenţie, Dorin Cocoş - doi ani de închisoare şi Gheorghe Ştefan a primit o pedeapsă de trei ani, decizia nefiind definitivă.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close