Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Da, mă îngrijorează serios Trump!

Radu Tudor: Da, mă îngrijorează serios Trump!

Radu Tudor: Da, mă îngrijorează serios Trump!
16 Iul 2018   •   12:37

Radu Tudor se declară ”îngrijorat” de afirmațiile lui Donald Trump, care, printre altele, a catalogat UE drept un ”inamic” al SUA.

”De un an si jumatate studiez in fiecare zi fenomenul Trump. L-am urmarit cu mare atentie in conferinta de presa de la Cartierul General al NATO, unde am avut ocazia sa-i pun o intrebare despre Vladimir Putin si NATO. 
Omul a fost vedeta la summit. In cel mai negativ sens cu putinta. A starnit panica prin declaratiile sale, a determinat intreruperea programului oficial de summit, si-a confirmat apoi anulat toate bilateralele. Daca ar fi fost doar acestea, nu eram ingrijorat. 

Ceea ce exprima Trump si modul in care o face ma ingrijoreaza in schimb foarte tare. Este primul presedinte american ce ataca din interior un sistem de aliante, acorduri si tratate care au adus pace si prosperitate dupa al 2 lea razboi mondial. NATO este o initiativa americana, ce are la baza Tratatul de la Washington din 1949. UE, in anii sai de inceput cand se numea CEE, s-a bazat puternic pe Planul Marshall, pe sprijinul aliatilor atlantici, pe prezenta militara americana ce a asigurat zeci de ani securitatea continentului in fata agresiunii sovietice” scrie Radu Tudor pe blog.

Detalii, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Donald Trump
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close