Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Dacă lucrurile văzute de toată lumea sunt contestate de Băsescu şi Udrea, înseamnă că ei nu mai sunt în lumea reală

Radu Tudor: Dacă lucrurile văzute de toată lumea sunt contestate de Băsescu şi Udrea, înseamnă că ei nu mai sunt în lumea reală

Radu Tudor: Dacă lucrurile văzute de toată lumea sunt contestate de Băsescu şi Udrea, înseamnă că ei nu mai sunt în lumea reală
de M.T.    |    08 Mai 2014   •   20:00

În cadrul ediţiei de joi a emisiunii "La ordinea zilei", jurnalistul Radu Tudor a comentat declaraţiile făcute de Traian Băsescu şi de Elena Udrea în privinţa incidentului produs miercuri în comuna Nana.

„Dacă toate lucrurile acestea, care au fost văzute de oameni, sunt contestate de Traian Băsescu şi Elena Udrea, înseamnă că ei nu mai sunt în lumea reală. Le-a luat Dumnezeu minţile!”, a spus Radu Tudor.

Prin intermediul unui comunicat, PMP a dat vina pe Antena 3 pentru incidentul produs miercuri în judeţul Călăraşi, unde o femeie a fost agresată de oamenii Elenei Udrea, în timp ce Traian Băsescu crede că povestea a fost regizată de PSD.

„Această degradare până la limita existenţei umane este, din păcate, brandul lui Traian Băsescu. Chiar să crezi că poţi să minţi 20 de milioane de oameni mai rău ca Nicolae Ceauşescu?”, s-a întrebat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

„Ca să definesc persoana Traian Băsescu, dacă mai era nevoie, o să citez câteva cuvinte din Mircea Mihăieş. În anul 2000, acesta spunea în felul următor: «Băsescu este un mafiot unsuros incompetent, cu o nesimţire de proporţii tropicale». Perfect!”, a încheiat jurnalistul.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close