Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Dacă se întâmplă ceva cu Vasile Blaga, problema de imagine este uriaşă pentru PNL şi pentru preşedintele Klaus Iohannis

Radu Tudor: Dacă se întâmplă ceva cu Vasile Blaga, problema de imagine este uriaşă pentru PNL şi pentru preşedintele Klaus Iohannis

Radu Tudor: Dacă se întâmplă ceva cu Vasile Blaga, problema de imagine este uriaşă pentru PNL şi pentru preşedintele Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    21 Mai 2015   •   21:27
Numele lui Vasile Blaga apare pomenit de martori şi inculpaţi în dosarul de corupţie al lui Darius Vâlcov, iar acest fapt reprezintă cel mai dificil moment pentru noul PNL, susţine jurnalistul Radu Tudor.

"E cel mai dificil moment pentru noul PNL rezultat din vechiul PNL şi vechiul PDL. Despre Vasile Blaga s-a vorbit şi se tot vorbeşte de la momentul începerii anchetelor pline de cătuşe, mai mult sau mai puţin forţate ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie", a spus Radu Tudor.

"Elena Udrea, protejata lui Traian Băsescu şi un soi de vicepreşedinte neoficial al României în ultimii 10 ani, se întreba ce are Blaga de nu e luat la întrebări", a adăugat el.

Potrivit jurnalistului, "dacă se întâmplă ceva personal cu Vasile Blaga, problema de imagine este uriaşă pentru PNL şi pentru preşedintele Klaus Iohannis".

"Sondajele ne arată deja că PNL este într-o scădere, că în momentul de faţă avem scoruri apropiate. PNL e încă pe primul loc, cel mai important partid din România, PSD nu a scăzut în ciuda arestărilor săptămânale(...). Cred că problemele de imagine ale lui Vasile Blaga vor afecta scorul acestui partid (PNL-n.red.)", a mai spus realizatorul emisiunii "Punctul de întâlnire".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei"

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close