Radu Tudor: Ne întoarcem la pedepsirea celor cu profesii liberale

de A.M.P    |    07 Sep 2016   •   12:05
Radu Tudor: Ne întoarcem la pedepsirea celor cu profesii liberale

Radu Tudor îl acuză pe Dacian Cioloș că este ”decis să facă mult rău, dacă bine nu prea poate”, într-un comentariu privind proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea Codului fiscal, care prevede majorarea contribuţiilor la stat pentru persoanele cu profesii liberale și PFA-uri.

”Hotarat lucru, premierul Dacian Ciolos e decis sa faca mult rau, daca bine nu prea poate. In contexul unor dificultati financiare fara precedent in domeniul presei, atat pentru angajatori cat si pentru angajati, primul ministru gireaza o decizie care va dubla impozitarea pentru cei din urma. Vor urma dureri de cap imense oricum pentru toti.

Desi are bani mai multi la buget prin cresterea economica dovedita, desi domeniul mass media (presa scrisa, radio, tv) este sufocat de probleme serioase, Julien al nostru da o copita celor aflati si asa in suferinta, prin cresterea birurilor.

Cele cateva din mult laudatul Codul Fiscal sunt astfel modificate si ne intoarcem la biciuirea si pedepsirea celor cu profesii liberale, exact pe vremea regimului Basescu-Boc.

Dupa ce ne-am luptat ani de zile pentru drepturile noastre cu mafia portocalie, care vroia sa ne sufoce pentru a nu mai dezvalui cate miliarde fura din bugetul statului, acum tot efortul persoanelor cu profesii liberale este aruncat la cos prin semnatura pixului mic si stramb al premierului.

In afara jurnalistilor, multi altii cu profesii liberale vor fi afectati.

Asta ati invatat ani de zile la Bruxelles, dle Ciolos? Sa ingenuncheati profesiile liberale prin dublarea impozitarii peste noapte? Ati discutat cu reprezentantii celor ce muncesc in acest domeniu, sa intelegeti ce dificultati majore sunt, sa evaluati impactul deciziei aberante pe care o luati?

Inteleg ca ordonanta care se pregateste loveste si un bugetul Casei Nationale de Sanatate, pentru ca impozitele suplimentare se vor duce la bugetul de stat, nu la cel al Casei, care gestioneaza 90% din programele nationale de sanatate”, scrie Radu Tudor pe blog.

Continuarea pe radu-tudor.ro

 

 

Parteneri
x close