Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: De ce Ghiţă Falcă, care e finul lui Băsescu, poate să scape basma curată pe o tranzacţie de 4 milioane de euro?

Radu Tudor: De ce Ghiţă Falcă, care e finul lui Băsescu, poate să scape basma curată pe o tranzacţie de 4 milioane de euro?

Radu Tudor: De ce Ghiţă Falcă, care e finul lui Băsescu, poate să scape basma curată pe o tranzacţie de 4 milioane de euro?
06 Noi 2014   •   19:52
Dacă DNA vrea să pretindă că este o instituţie independentă, atunci ar trebui să îi acheteze pe toţi cei suspecţi, fără a ţine cont de culoarea politică, a declarat Radu Tudor în emisiunea La Ordinea Zilei.  

„De ce la Ghiţă Falcă, care e finul lui Băsescu, se poate să scape basma curată pe o tranzacţie de 4 milioane de euro pe un teren (...) Dacă Ghiţă Falcă face ce face la Arad şi e nevinovat, iar Pendiuc face ceva la Piteşti şi e luat pe sus, asta e justiţie, asta e dreptate?”

“Mie mi se pare că, dacă DNA sau cineva care are cât de cât de a face cu justiţia vrea să pretindă că este independent, ar trebui să-I ia pe toţi. Ori noi vedem că sunt luaţi unii dintr-o parte şi lăsaţi alţii din partea cealaltă într-o linişte suspectă”, a declarat Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei radu tudor Dana Grecu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close