Radu Tudor: De ce-i tolerează manifestanții din Piața Victoriei pe cei care scuipă, înjură și lovesc?

04 Mai 2017   •   10:41
Radu Tudor: De ce-i tolerează manifestanții din Piața Victoriei pe cei care scuipă, înjură și lovesc? Foto: captura Antena 3

De Ziua Libertatii Presei, 1000 de oameni au manifestat in Piata Victoriei impotriva Guvernului si a Parlamentului in legatura cu modificarile aduse Legii Gratierii, scrie Radu Tudor pe blog-ul său.

Printre manifestanti, ca si la inceputul anului, se afla si cativa indivizi dubiosi, agresivi, intoleranti. Aceasta grupare arunca o pata neagra asupra unor proteste normale si democratice.

Antena 3 a relatat si atunci si acum despre aceste proteste. Reporterii nostri, cameramanii, soferii, tehnicienii au fost injurati, agresati, scuipati. Probabil exact asta deranjeaza : faptul ca transmitem live protestele din Piata Victoriei iar o parte din cei aflati acolo nu doresc asta. Vor sa ramana intr-un cerc inchis, opac, netransparent. 

Daca acesta e nivelul civilizatiei din Piata Victoriei fata de angajatii unei televiziuni de Ziua Liberatii Presei, inseamna ca cei 7 ani de acasa si minimele norme democratice au disparut in acel spatiu. 

Cat timp oamenii civilizati si bine crescuti, care au tot dreptul sa protesteze daca o fac legal, nu se dezic de astfel de mardeiasi de profesie, provocatori generatori doar de flegma si nimic mai mult, pata neagra va ramane asupra manifestatiei din Piata Victoriei. 

Intoleranta bolnava este rezultatul oamenilor fara creier.

A critica, a nu fi de acord, a te exprima civilizat in acest sens e perfect normal. A scuipa, a lovi, a injura – acesta e arsenalul gruparilor extremiste care n-au nimic de-a face cu un stat democratic pentru care spun ca lupta cei din Piata Victoriei.

Se spune ca la aceste proteste vin oameni educati, cu un nivel intelectual si profesional ridicat. Cum se impaca acest lucru cu intoleranta irationala si totalitara de care dau unii dintre ei dovada? Asa cum se strang in mod exemplar hartiile si resturile din Piata Victoriei dupa miting, tot asa ar trebui izolate si excluse aceste reziduuri.

Parteneri
x close