Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "Delirul Moscovei capătă forme patologice". Mesajul abracadabrant transmis de Dmitri Medvedev

Radu Tudor: "Delirul Moscovei capătă forme patologice". Mesajul abracadabrant transmis de Dmitri Medvedev

În timp ce trage cu rachete de croazieră în blocurile de locuințe pline cu oameni, mitraliază mii de nevinovați de prin satele și orasele Ucrainei, Putin și acolitii săi se lansează în mesaje abracadabrante. Veritabile derapaje psihice, aceste așa zise analize demonstrează fără nici o reținere că Rusia de astăzi este Coreea de Nord 2.

Radu Tudor: "Delirul Moscovei capătă forme patologice". Mesajul abracadabrant transmis de Dmitri Medvedev
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    06 Apr 2022   •   19:53

Cel putin la nivelul unei conduceri paranoice, care a scapat toate haturile ratiunii in porumb. In timpul unui razboi sangeros si irational, conducatorii Rusiei incep sa dea vina pe Occident pentru prabusirea politica, militara si economica a Rusiei. Oglinzile Kremlinului sunt toate acoperite cu panza neagra a mintilor ratacite ce conduc azi la Moscova.
„Rusia doreşte să clădească o Eurasie care să se întindă de la Lisabona până la Vladivostok“, a dezvăluit fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, stârnind stupoare în cancelariilor occidentale.

Potrivit fostului preşedinte rus Dmitri Medvedev Rusia nu intenţionează să se oprească la invazia Ucrainei. „Scopul este pacea pentru generaţiile viitoare de ucraineni şi posibilitatea de a construi în sfârşit o Eurasia care să se întindă de la Lisabona la Vladivostok”.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Vladimir Putin
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close