Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: ”Trupele lui au năvălit în spital! Demisia, Raed Arafat!”

Radu Tudor: ”Trupele lui au năvălit în spital! Demisia, Raed Arafat!”

Radu Tudor cere ironic demisia lui Raed Arafat, după ce trupele acestuia ”au năvălit”, la Spitalul de la Târgu Cărbunești unde stația de oxigen a cedat, ”i-au luat pe pacienții în stare gravă și i-au băgat cu forța în ambulante, pentru a le oferi oxigen de la instalația mașinilor. Cum este posibil așa ceva? Cine a dat ordinul, sa plătească!”.

Radu Tudor: ”Trupele lui au năvălit în spital! Demisia, Raed Arafat!”
de Laura Dinu    |    22 Oct 2021   •   12:59

”În fiecare dimineață, ma trezesc cu câte o știre unde au intervenit forțele de urgență: ba un incendiu, ba un accident rutier grav, ba vreo problemă serioasă la un spital.

În această dimineață, am aflat ca instalația de oxigen a Spitalului Târgu Cărbunești s-a defectat și bolnavii COVID au fost în pericol de moarte.

Ce credeți că s-a întâmplat? Au năvălit “trupele lui Arafat” !

Aceste trupe au venit cu ambulantele, cu sirenele pornite și girofar.

“Trupele lui Arafat” erau în cod rosu. Altă culoare n-au găsit ?!

Au năvălit, i-au luat pe pacienții în stare gravă și i-au băgat cu forța în ambulante, pentru a le oferi oxigen de la instalația mașinilor. Cine le-a permis asta?! E un abuz !

După ce i-au oxigenat cu forța (oxigenul face rău !) ei au fost menținuți în viață, fără voința lor, în ambulanțe, pana când s-a găsit o soluție de internare în alte spitale.

Cum este posibil așa ceva?

Cine a dat ordinul, sa plătească !

“Trupele lui Arafat” năvălesc în fiecare zi. Verificați statisticile Departamentului pentru Situații de Urgenta si veți vedea zilnic sute de misiuni in care au acționat acești indivizi.

Cum apare un incendiu, hop și ei ! Ce interes au?

Cum rămân niște pacienți fără oxigen sau arde spitalul, brusc apar zeci de ambulante SMURD la fata locului sa intervină, să scoată bolnavii și să le administreze tot soiul de medicamente. Ăștia n-au “servici”?! Ce tot caută prin necazuri?

La accidentele grave, una-două, vin ambulanțe, medici, paramedici, mașini de descarcerare, pompieri. Cine dă ordine acestor trupe să năvălească?! E inadmisibil !

Zboară elicopterele zi și noapte cu tot felul de persoane puse pe targă, avioane militare cu sisteme mobile ATI și oameni în stare foarte gravă. Ce-i asta??

După situația de azi la Târgu Cărbunești, când pacienți fără oxigen au fost salvați cu forța, se impune un singur lucru :

DEMISIA, RAED ARAFAT!”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close