Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor despre achitarea lui Ludovic Orban: ''Justiția dă o lovitură DNA''

Radu Tudor despre achitarea lui Ludovic Orban: ''Justiția dă o lovitură DNA''

Radu Tudor despre achitarea lui Ludovic Orban: ''Justiția dă o lovitură DNA''
31 Ian 2017   •   18:28

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus marţi achitarea fostului deputat Ludovic Orban pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, într-un dosar în care este acuzat că ar fi cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu pentru campania electorală la alegerile locale din vara anului 2016. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Hotărârea de achitare a fost luată în majoritate, cu două voturi pentru şi unul împotrivă. Unul dintre cei trei judecători a făcut opinie separată, în sensul condamnării lui Orban la un an închisoare, cu amânarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani.

Informația a fost comentată de jurnalistul Antena 3 Radu Tudor pe blogul său, într-un articol intitulat ''Justiția dă lovitura DNA: Ludovic Orban achitat''

''Decizie bomba a justiției: politicianul liberal Ludovic Orban a fost achitat de acuzațiile aduse de DNA. Din ce în ce mai multe dosare făcute la DNA cad în fața justiției'', a scris Radu Tudor.

Citește și: Ludovic Orban, achitat de Curtea Supremă în dosarul în care era acuzat de trafic de influență

×
Subiecte în articol: radu tudor Ludovic Orban
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close