Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre colaborarea dintre Băsescu și Securitate: „Atât de penibilă încercarea admiratorilor lui Băsescu de a pune batista pe țambal”

Radu Tudor, despre colaborarea dintre Băsescu și Securitate: „Atât de penibilă încercarea admiratorilor lui Băsescu de a pune batista pe țambal”

Radu Tudor, despre colaborarea dintre Băsescu și Securitate: „Atât de penibilă încercarea admiratorilor lui Băsescu de a pune batista pe țambal”
03 Iun 2019   •   12:22

Radu Tudor a comentat pe blogul său despre colaborarea fostului președinte Traian Băsescu cu Securitatea

„Atât de penibilă încercarea admiratorilor lui Traian Băsescu din presa loială și din CNSAS de a pune batista pe țambal. 

Statutul de colaborator al Departamentului Securității Statului este menționat negru pe alb într-un document oficial al MApN.

Înțeleg că “albirea” venită de la CNSAS nu ia în calcul decât o anumită perioadă (cea de comandant de vas) din parcursul profesional sinuos al binevoitorului în ale informațiilor antedecembriste Traian Băsescu. 

Colaborarea lui începe în primul an de studenție militară, potrivit MApN.

Și se pare că se întinde, sub diferite forme, până în Decembrie 1989.

Ce-am scris în Septembrie 2006 rămâne valabil și azi. Editorialul poate fi regăsit și în cartea mea – Analize și comentarii/politice, militare și de securitate – Editura Nemira, 2013”, a scris Radu Tudor pe blogul său. 

Continuarea o puteți citi pe radu-tudor.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor Securitatea
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close