Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre idealuri și sport: „Gheorghe Hagi are o satisfacție ca părinte văzându-și fiul în această echipă”

Radu Tudor, despre idealuri și sport: „Gheorghe Hagi are o satisfacție ca părinte văzându-și fiul în această echipă”

Radu Tudor, despre idealuri și sport: „Gheorghe Hagi are o satisfacție ca părinte văzându-și fiul în această echipă”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
28 Iun 2019   •   19:47

Jurnalistul Radu Tudor a avut un discurs plin de emoție, vineri seară, în cadrul emisiunii sale, ”Punctul de Întâlnire” despre fotbalul românesc, cu precădere despre tânara generație a fotbalui românesc plină de pasiune, dar și despre cum românii se regăsesc în aceste idealuri, indiferent că vorbim de artă, politică, sport.

Radu Tudor: Gheorghe Hagi are o satisfacție ca părinte

„Tinerii din naționala U-21 ne-au oferit o satisfacție mai mare cu parcursul lor la acest campionat european, cum mai rar s-a întâlnit. Gheorghe Hagi are și o satisfacție ca părinte, văzându-și fiul în această echpă, a spus că acești tineri au mers mai departe decât au ajuns ei, generație de aur”, a subliniat jurnalistul.

„Acest fenomen nu reprezintă doar pasiunea pentru fotbal, este vorba de satisfacția pe care ți-o dă un reprezentat al României atunci când se confruntă în străinătate cu un adversar, cu o echipă, în general atunci când ai un ideal ca român. Foarte mulți se regăsesc în acest ideal. Foarte mulți români au fost impresionanți”, a reiterat Radu Tudor.

Jurnalistul a mai precizat că o mulțime de români au privit cu bucurie și satisfacție la evoluția acestor tineri, într-un moment în care, pentru sportul românesc există din ce în ce mai puțină speranță.

„Am văzut femei, tineri, bărbați vorbind cu o bucurie fantastică și scriind mesaje emoționante pentru acești tineri”, a spus Radu Tudor.

 

×
Subiecte în articol: sport radu tudor Gheorghe Hagi
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close