Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, despre rectificarea bugetară: „Dacă nu am avut niciun ministru care să sară trei metri în sus, înseamnă că tăierea a fost făcută de comun acord”

Radu Tudor, despre rectificarea bugetară: „Dacă nu am avut niciun ministru care să sară trei metri în sus, înseamnă că tăierea a fost făcută de comun acord”

Radu Tudor, despre rectificarea bugetară: „Dacă nu am avut niciun ministru care să sară trei metri în sus, înseamnă că tăierea a fost făcută de comun acord”
de M.T.    |    28 Oct 2013   •   20:33

Rectificarea bugetară în urma căreia majoritatea ministerelor vor primi mai puţini bani a fost făcută de comun acord cu miniştrii, consideră jurnalistul Radu Tudor, taxând astfel lipsa de reacţie a acestora.

„Dacă până acum nu am avut niciun ministru care să sară trei metri în sus, înseamnă că această tăiere a fost făcută de comun acord cu ei. Exemplele cele mai revoltătoare sunt cele de la muncă şi sănătate. În fiecare an, indiferent de guvern, nu ştiu cum se face, dar în 90% din aceste rectificări cei mai câştigaţi ies ăia de la servicii”, a afirmat Radu Tudor în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3.

„În general, politicienii, în special în mandatul lui Traian Băsescu, se comportă cu serviciile ca şi cu borcanul cu icre. Foarte preţios, îl ţinem în frigider, să gustăm câte puţin. Dacă se poate, cine n-a mâncat toată linguriţa, să punem înapoi în borcan. Aşa mi se pare mie că se comportă, din varii motive. Sunt foarte mulţi politicieni într-o relaţie specială cu serviciile de informaţii”, a mai spus jurnalistul.

În acelaşi timp, prezent de asemenea în studioul emisiunii, Bogdan Chirieac consideră că rectificarea bugetară în favoarea serviciilor de informaţii are două explicaţii: „Serviciile sunt cel mai important actor politic din România de astăzi şi vom intra într-un an electoral”.


×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close