Radu Tudor: Donald Trump se pregătește să închidă gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american președinte american

de M.Z.    |    12 Noi 2017   •   13:11
Radu Tudor: Donald Trump se pregătește să închidă gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american președinte american

CNN reprezintă azi cea mai critică și incomodă televiziune pentru Donald Trump, iar acest canal prezintă constant atât derapajele de limbaj, angajamentele mincinoase, cât și legăturile extrem de dubioase ale echipei lui Trump cu Moscova, scrie Radu Tudor, pe blog.

”Calificând în mod aberant și aproape zilnic postul CNN drept “fake news”, Trump se comportă total nepotrivit pentru postul de președinte al SUA. El este, cu siguranță, cel mai ne-american președinte american. În tot ce reprezintă spiritul istoric al lumii libere.

Cu lipsă de respect pentru libertatea de gândire și comunicare, cu veșnică frustrare că este criticat pe nedrept, cu apropiații săi aflați în vizorul FBI pentru conexiuni sulfuroase cu Rusia, Donald Trump se pregătește să închidă gura incomozilor de la CNN.

Pentru că și noi, la Antena 3, am trecut printr-o situație similară cu un președinte ce seamănă perfect cu Trump la comportament și caracter, sper din tot sufletul să nu reușească el, ci ei. Jurnaliștii”, a continuat jurnalistul Radu Tudor, analist de politică internă și externă.

sati
x close