Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: E posibil ca Ioana Petrescu să fi spus un adevăr

Radu Tudor: E posibil ca Ioana Petrescu să fi spus un adevăr

Radu Tudor: E posibil ca Ioana Petrescu să fi spus un adevăr
de M.T.    |    25 Mar 2014   •   19:55

Radu Tudor a comentat în cadrul emsiunii "La ordinea zilei" declaraţiile ministrului de Finanţe, Ioana Petrescu, aceasta susţinând că, în cazul în care acciza la combustibil nu va intra în vigoare, plata pensiilor şi a salariilor este în pericol.

„În doar 24 de ore, ministrul Finanţelor a făcut două afirmaţii extrem de controversate, care ne pot duce la concluzia că Victor Ponta s-a pripit atunci când a desemnat-o pe această simpatică şi competentă domnişoară ca şef al finanţelor din România”, a spus Radu Tudor.

„Prima declaraţie nefericită a fost aceea că în România se consumă multă pâine şi că sunt mulţi săraci care mănâncă pâine şi că lucrul acesta este un lucru bun. Dacă asta a învăţat la Harvard... Mie mi se pare că să mănânci pâine şi să fii sărac nu e un lucru tocmai în regulă într-o ţară pretins europeană”, a continuat jurnalistul.

„După asta cu pâinea, a venit cu chifla. Chifla de astăzi spune în felul următor: banii pe care o să-i colectăm noi de la acciza mărită se duc în bugetul consolidat. Bugetul consolidat este un soi de găleată mare în care se pun tot felul de lucruri, pe care o gestionează Gherghina. În materie de împărţit bani, domnul Gherghina e mai important decât domnul Ponta”, a explicat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

„E posibil ca Ioana Petrescu să fi spus un adevăr. Adevărul acesta nu înseamnă tot timpul şi dreptate. Nu tot ce e adevărat e şi drept. Dacă a spus un adevăr, nu e în regulă deloc”, a concluzionat Radu Tudor.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close