Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum să scape singură din povestea asta. Traian Băsescu nu poate scăpa de răspundere

Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum să scape singură din povestea asta. Traian Băsescu nu poate scăpa de răspundere

Radu Tudor: Elena Udrea nu are cum să scape singură din povestea asta. Traian Băsescu nu poate scăpa de răspundere
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Feb 2015   •   14:02
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat, joi, că Elena Udrea, cel mai probabil, va fi arestată şi a punctat că Elena Udrea nu poate fi considerată singura responsabilă pentru ce s-a întâmplat în ultimii 10 ani în România. 
 
"Elena Udrea nu are cum să scape singură din toată povestea asta. Dacă va fi arestată luni seară, după votul Parlamentului, ea nu este singura vinovată pentru ce s-a întâmplat în România în ultimii 10 ani. Traian Băsescu nu are cum să scape de răspundere. Garantez că imediat după ce va fi arestată Elena Udrea, autorităţile pot afla, din interceptările din celule, ce ar putea vorbi cu Alina Bica din spatele gratiilor."
 
Radu Tudor a explicat, în contextul în care justiţia în zilele acestea confirmă ce spune postul Antena 3 de ani de zile, că au existat intoxicări şi manipulări din care România a avut mai mult de pierdut, inclusiv în relaţia cu partenerii tradiţionali, ca SUA. 
 
"Dincolo de partizanatul lui Mark Gitenstein, ce a făcut dânsul aici a încălcat toate regulile minimale pentru un şef de misiune. A avut prietenii, a fost părtinitor, a fost recompensat pentru serviciile politice aduse regimului Băsescu. Nu e în regulă să vezi doar corupţia adversarilor lui Băsescu şi tu să o încurajezi pe cea din jurul lui Traian Băsescu. Aştept cu mare interes răspunsul domniei sale pentru scrisoarea mea, eventual şi un dialog, pe baza cablogramelor WikiLeaks, legate de discuţiile pe care le avea cu fostul preşedinte Traian Băsescu."
 
În vara lui 2012, la un referendum cu o participare fără precedent în România, 87% din participanţi au spus "Băsescu trebuie să plece". Şi s-a tras o linie şi s-a zis: "Cei 87% au dat o lovitură de stat". Noi, pentru că ne-am plasat de partea oamenilor, am devenit blamabili. Vai, Antena 3, vai, este de partea celor care au dat lovitură de stat. A venit emisarul departamentului de stat, intoxicat de Traian Băsescu şi de Mark Gitetenstein şi a zis că sunt 2 milioane de voturi fraudate. Serios? Dar această informaţie pe ce se bazează? Pe ce au zis Monica Macovei, Traian Băsescu şi Mark Gitenstein?", a conchis Radu Tudor.

×
Subiecte în articol: radu tudor Elena Udrea poveste România
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close