Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Faptele săvârşite de Mircea Băsescu sunt foarte grave

Radu Tudor: Faptele săvârşite de Mircea Băsescu sunt foarte grave

Radu Tudor: Faptele săvârşite de Mircea Băsescu sunt foarte grave
26 Noi 2014   •   13:28

Jurnalistul Radu Tudor consideră că faptele săvârşite de Mircea Băsescu sunt grave şi că lăsarea acestuia în libertate ar putea reprezenta o continuare a traficului de influenţă exercitat de acesta.

"Niciodată nu am avut vreo satisfacţie în legătură cu intrarea în puşcărie a unei persoane. (...) Faptele săvârşite de Mircea Băsescu sunt foarte grave. E posibil ca lăsarea lui în libertate să fi reprezentat un mijloc de continuare a traficului de influenţă pe care să-l exercite fratele preşedintelui României, mai ales că el a recunoscut că a sunat la DNA, că a sunat la poliţie. Deci avea mecanisme pe care să le utilizeze folosind numele Băsescu. 

"Dar faptul că este trimis în arest la domiciliu, pentru mine nu este nici o veste bună, nici o veste rea. E o chestiune normală", a declarat Radu Tudor în direct la Antena 3.

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, judecat în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial şi aflat în arest preventiv din 20 iunie, va fi judecat în arest la domiciliu, a decis, miercuri, Curtea de Apel Constanţa.

×
Subiecte în articol: mircea basescu radu tudor
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close