Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: În calitate de preşedinte informator, Băsescu ne spune ce conţine dosarul Microsoft

Radu Tudor: În calitate de preşedinte informator, Băsescu ne spune ce conţine dosarul Microsoft

03 Oct 2014   •   20:04

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de vineri a emisiunii "La ordinea zilei", declaraţia preşedintelui Băsescu potrivit căreia dosarul Microsoft a pornit în urma denunţurilor unor români, contrazicând astfel toate instituţiile statului, care au arătat că ancheta licenţelor Microsoft a plecat din SUA spre România.

"A câta oară ar fi când Băsescu are o părere diferită de restul conducătorilor instituţiilor statului", a afirmat Radu Tudor.

Băsescu încearcă să ne spună că nu e adevărat ce vedem, ci ceea ce spune el că este adevărat, a mai arătat realizatorul "Punctul de Întâlnire".

"În calitate de preşedinte informator şi (...) judecător, el ne spune ce conţine dosarul, de unde a pornit ancheta, cine, care a luat, în contextul în care doar procurorul de caz, în faza preliminară a anchetei, are acces la aceste documente", a declarat Radu Tudor.

Inclusiv fostul şef al Serviciului de Informatii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, a susţinut că ancheta licenţelor Microsoft, în care ai mulţi foşti miniştri au intrat în vizorul DNA. a pornit de la FBI.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close