Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: ”E nevoie de infrastructură modernă în România. Pe șosele de nivelul anilor '60 să mobilizezi coloane cu tehnică militară?”

Radu Tudor: ”E nevoie de infrastructură modernă în România. Pe șosele de nivelul anilor '60 să mobilizezi coloane cu tehnică militară?”

Radu Tudor susține că este neapărată nevoie de infrastructură modernă în România. ”Pe șosele de nivelul anilor '60 să mobilizezi coloane cu tehnică militară?”, întreabă acesta.

Radu Tudor: ”E nevoie de infrastructură modernă în România. Pe șosele de nivelul anilor '60 să mobilizezi coloane cu tehnică militară?”
de Andreea Ştefan    |    20 Aug 2022   •   16:53

”De 15 ani vorbesc zi de zi despre nevoia de infrastructură modernă pentru România.

E un aspect esențial de securitate națională, pentru o economie performantă care să genereze creștere economică, venituri mai bune românilor și respect pentru cei care plătesc taxe și impozite de miliarde de euro anual.

De când a început războiul aberant și ilegal al Rusiei în Ucraina, se dezbate amplu despre mobilitatea trupelor pe Flancul Estic al NATO, inclusiv în România.

Pe șosele de nivelul anilor '60 să mobilizezi coloane cu tehnică militară? Sau cu trenuri ce au viteza medie de 40 km/h? Pe poduri de acces spre poligoane sau mari unități care stau să se prăbușească?!

Spânzurăm anual sume uriașe pe tot soiul de trăznăi, în loc să modernizăm infrastructura țării noastre din temelii. Suntem încă la genunchiul broaștei, ne macină o diferența de zeci de ani fata de Vestul Europei.

Până când nu voi vedea autostrăzi și căi ferate cu trenuri curate și rapide care să lege regiunile istorice ale României între ele și mai departe cu restul Europei, voi considera că cei care împiedică acest deziderat strategic sunt împotriva securității naționale a României”, a transmis Radu Tudor într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: infrastructura
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close