Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Traian Băsescu ar trebui să aplaude arestarea fiicei sale

Radu Tudor: Traian Băsescu ar trebui să aplaude arestarea fiicei sale

Radu Tudor: Traian Băsescu ar trebui să aplaude arestarea fiicei sale
22 Sep 2016   •   08:52

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este audiată joi dimineață la sediul DNA. Ioana Băsescu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 08:20 și nu a stat de vorbă cu jurnaliștii.

Încă nu este clar motivul pentru care a fost chemată la DNA, deși s-ar putea să aibă legătură cu dosarul Nana.

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a explicat că Traian Băsescu ar trebui să se bucure de această știre:

"Este cât se poate de clar că Traian Băsescu se teme și în astfel de momente face ce știe cel mai bine – șantajează. Acest om a introdus șantajul la vârful politicii în România, a distrus toate mecanismele democratice, constituționale între oameni și instituții, cât timp a fost președinte, a generat mecanisme bolnave de intervenție în diverse situații, ca acesta și atunci mă aștept chiar să aplaude arestarea fiicei sale.

El a creat aceste instituții, el ne-a spus că nu e bine să comentăm, să fim nemulțumiți, că trebuie o campanie furibundă anticorupție și atunci el ar trebui să spună că se bucură că fiica sa a fost arestată, ca dovadă a luptei anticorupție.

Am văzut cuvinte foarte, foarte grele la adresa DNA, la adrea Laurei Codruța Kovesi. A venit un moment delicat și sunt curios ce ar putea spune Traian Băsescu despre activitatea DNA astfel încât să se prăbușească împreună sub privilre stupefiate ale cetățenilor români.

Toată această familie a fost implicată în niște afaceri foarte dubioase, niciodată președintele României nu au fost implicat atât de grav în acte de regim mafiot ca în mandatele lui Traian Băsescu."

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close