Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: „Iohannis a scos binomul din priză”

Radu Tudor: „Iohannis a scos binomul din priză”

Radu Tudor: „Iohannis a scos binomul din priză”
09 Iul 2018   •   12:26

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, a comentat pe blogul său decizia luată de Klaus Iohannis, aceea de a o revoca pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

„In cei 3 ani si jumatate de cand se afla la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a reusit sa starneasca atat satisfactii cat si multumiri diferitelor tabere politice.

Retorica sa din ultima perioada a fost puternic anti-PSD. Dar cei care-l injura azi de mama focului sunt, culmea, cei de la USR, partidul strazii.

Dupa discursul celebru din ianuarie 2015 de la CSM, presedintele Iohannis a incercat sa pastreze o balanta intre diferite zone de influenta politica si institutionala.

Chiar daca s-a afisat mereu ca un critic al socialistilor romani, Iohannis a dat in cele din urma satisfactie taberei majoritare din Parlament. Ultimul repros majore venit din tabara anti-PSD a fost desemnarea Vioricai Dancila ca prim ministru.

Klaus Iohannis a fost, din decembrie 2014 pana azi, un adversar mult mai redutabil pentru Dragnea si partidul sau decat au fost cei din PNL, USR, PMP.

Insa azi, la ora la care vorbim si scriem, Klaus Iohannis a pus punct unei operatiuni ample, discrete si extrem de profesionist pusa la punct”, a comentat Radu Tudor pe blogul său. 

Găsiți mai multe pe radu-tudor.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close