Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: "Kelemen Hunor are o atitudine anti-românească"

Radu Tudor: "Kelemen Hunor are o atitudine anti-românească"

Radu Tudor: "Kelemen Hunor are o atitudine anti-românească"
05 Aug 2017   •   15:08

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat într-un interviu pentru o publicație în limba maghiară că „românii trebuie să accepte că noi nu vom putea şi nici nu vrem să sărbătorim 2018“ şi susţine că anul viitor va fi trecut „cu un naţionalism de prost gust“. Hunor a mai precizat că UDMR va lansa, la anul, un proiect numit „O mie de ani în Ardeal, o sută în România“.

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, a reacționat pe blogul său, după declarațiile scandaloase ale liderului UDMR.

"Cred ca liderul UDMR Kelemen Hunor si-a dat masura calitatii sale politice si cetatenesti. Afirmatiile sale demonstreaza cat de poate de clar ca Hunor nu se considera un cetatean roman de etnie maghiara.

El nu are nici un pic de respect pentru tara in care traieste, pentru istoria ei, pentru statalitatea ei. Hunor si alti cativa lideri UDMR vorbesc despre romani ca despre straini, afirma ca sunt tristi cand Romania marcheaza momentul istoric 1 decembrie 1918. Sentimente profund anti-romanesti, exprimate candva si de cel mai mare anti-roman in viata, Tokes Laszlo."

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor UDMR Kelemen Hunor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close