Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, la "Sinteza zilei": Linia de audienţă a Antenei 3 a ieşit din grafic. A meritat să luptăm împotriva lor

Radu Tudor, la "Sinteza zilei": Linia de audienţă a Antenei 3 a ieşit din grafic. A meritat să luptăm împotriva lor

Radu Tudor, la "Sinteza zilei": Linia de audienţă a Antenei 3 a ieşit din grafic. A meritat să luptăm împotriva lor
03 Feb 2015   •   23:15

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a vorbit, marţi, la "Sinteza Zilei", despre audienţa record înregistrată de Antena 3, precum şi despre "lupta" pe care acest post de televiziune a purtat-o, de-a lungul anilor, de unul singur, împotriva sistemului lui Traian Băsescu.

Radu Tudor a vorbit despre sentimentul de satisfacţie care l-a încercat, la aniversarea Antenei 3 de la Craiova, unde zeci de mii de oameni au urat "La mulţi ani, Antena 3!", dar şi despre "manifestaţia absolut incredibilă din luna august a anului trecut".

"Când zvonul despre paralizarea centrului Bucureştiului, în zona Palatului Cotroceni, mergea ca zvonul de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, transmis de Europa Liberă", a completat Radu Tudor.

Despre la audienţa emisiunii "Sinteza Zilei", Radu Tudor a arătat că aceasta "a ieşit din grafic" seara trecută. La propriu.

"Tot ce am făcut în anii aştia, a avut un ecou fantastic din partea oamenilor. Când am luptat pentru pensiile lor, pentru salariile lor, pentru locurile lor de muncă. A meritat să luptăm împotriva lor (Traian Băsescu şi Elena Udrea - n.r.). Din păcate am fost singurii", a mai spus Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close