Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: ”Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicată proprietarului!”

Radu Tudor: ”Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicată proprietarului!”

Radu Tudor este de părere că șoferii care intră cu mașina pe plajă ar trebui să aibă autovehiculul confiscat.

Radu Tudor: ”Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicată proprietarului!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    29 Noi 2021   •   09:07

”Aceste mașini ar trebui confiscate, pe lângă amenda aplicata proprietarului”, a declarat Radu Tudor, în contextul în care o persoană a intrat cu mașina pe o plajă din Constanța și a rămas blocată în nisip. 

”Reamintim conducătorilor auto că accesul autovehiculelor pe plajă este interzis

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară constant acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere și pietonale.

Astăzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip.

În urma verificărilor, conducătorul autovehiculului a fost sancționat cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002.

Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

În continuare, facem apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi rugăm să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale”, este postarea reprezentanților Primăriei Constanța. 

Aceste masini ar trebui confiscate, pe langa amenda aplicata proprietarului

Publicată de Radu Tudor (radu-tudor.ro) pe Duminică, 28 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close