Antena 3 CNN Actualitate Jurnalistul Radu Tudor, în doliu: "Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic"

Jurnalistul Radu Tudor, în doliu: "Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic"

Jurnalistul Radu Tudor este în doliu, după ce o persoană din familie, medic de profesie, o decedat răpusă de coronavirus.

Jurnalistul Radu Tudor, în doliu: "Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2021   •   09:30

Este vorba despre o mătuşă a ziaristului, în cazul căreia virusul Sars Co-V 2 a fost prea puternic.

"Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce... Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie. 

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. 

Radu Tudor: Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic

Se vor intâlni în cer toti cei trecuți la cele veșnice: cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin. 

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu. 

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele Sale și să o odihnească!", a scris jurnalistul Radu Tudor, vineri seara, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close