Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, mesaj emoționant după 1 Decembrie

Radu Tudor, mesaj emoționant după 1 Decembrie

Radu Tudor, mesaj emoționant după 1 Decembrie
04 Dec 2018   •   14:02

Radu Tudor a împărtășit fanilor săi de pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, primit după aniversarea Centenarului.

”Am primit un mesaj de la Marina, fiica cea mica a domnului profesor Dinu C. Giurescu. Marele istoric a plecat la cele vesnice anul acesta, dar pe care l-am invocat in timpul transmisiei de la parada militara de Ziua Nationala. Parca il aud si acum cand ma suna : "Draga, e Dinu Giurescu la aparat". Dumnezeu sa-l odihneasca ! Spiritul sau ne va lipsi mult timp de acum incolo.

Draga Radu,

We heard that you read a December 1, 2018 message which my father had forwarded you last year (or prior to that). We are so grateful you are keeping his memory alive! We so wish he could have been present for Romania’s “centenar” anniversary.

Cu multumiri si ginduri bune,
Marina and Ken Vlah

(Dragă Radu,

Am auzit că ai citit un mesaj pe 1 decembrie 2018 pe care tatăl meu ți l-a trimis cu un an înainte sau chiar mai demult. Suntem foarte recunoscători că îi ții amintirea vie! Ne-am fi dorit ca el să poată fi prezent la aniversarea Centenarului - n.r.)” a transmis Radu Tudor pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: radu tudor Dinu C. Giurescu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close