Radu Tudor: Ministrul Apărării, anunț important despre “nedreptăţile şi inechităţile” în calculul pensiilor militarilor

de D.G.    |    05 Iun 2020   •   16:38
Radu Tudor: Ministrul Apărării, anunț important despre “nedreptăţile şi inechităţile” în calculul pensiilor militarilor Antena 3

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, afirmă, pe pagina sa de socializare, că ministerul a demarat, cu acordul premierului Ludovic Orban, un proces de analiză a soluţiilor legislative prin care să fie eliminate inechităţile în calculul pensiilor militare de stat, demers care nu afectează în niciun fel indexarea pensiilor prevăzută pentru anul viitor.

“Cu acordul prim-ministrului României, Ludovic Orban, exprimat în urma întâlnirii de lucru de astăzi, Ministerul Apărării Naţionale a demarat, prin structurile de resort, un proces de analiză a soluţiilor legislative prin care să fie eliminate inechităţile în calculul pensiilor militare de stat. Obiectivul principal al acestor demersuri este acela de a asigura egalitatea de tratament în stabilirea drepturilor de pensie pentru toţi pensionarii militari, indiferent de momentul trecerii în rezervă. Acest demers nu afectează în niciun fel indexarea pensiilor prevăzută pentru anul viitor”, a scris ministrul Ciucă joi seara pe pagina sa de Facebook.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

Parteneri
sati
x close