Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Niciodată nu l-am auzit pe Victor Ponta adresându-se ireverenţios în public sau în particular

Radu Tudor: Niciodată nu l-am auzit pe Victor Ponta adresându-se ireverenţios în public sau în particular

Radu Tudor: Niciodată nu l-am auzit pe Victor Ponta adresându-se ireverenţios în public sau în particular
de M.T.    |    23 Apr 2014   •   19:27

Jurnalistul Radu Tudor a comentat în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" pe marginea relatărilor din presă care susţin că premierul Victor Ponta i s-ar fi adresat cu „fă” ministrului delegat pentru Ape, Doina Pană.

„Eu personal, cunoscându-l pe Victor Ponta în calitate de jurnalist, niciodată, dar absolut niciodată, nu l-am auzit adresându-se ireverenţios în public sau în particular”, a spus Radu Tudor, care a mai precizat că „mi se pare o furtună într-un pahar cu apă să faci o dezbatere naţională” din această poveste.

„Nu pot să dau un verdict. Mi se pare că nu s-a auzit suficient de clar. Îmi este imposibil din înregistrarea respectivă să lămuresc eu dacă i-a spus «fă» sau «mă»”, a continuat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

Radu Tudor a concluzionat că „în această după-amiază a fost ca la Steaua - Dinamo, dacă a fost sau nu 11 metri”.

Miercuri, premierul Victor Ponta a negat că i s-ar fi adresat cu „fă” Doinei Pană.

„Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whiskey, nici nu veneam de pe vapor. Nu folosesc termenul de «fă», m-am uitat pe înregistrare şi e clar că nu am zis aşa, dar nu contează, contează că, orice vom face, unii o să ne înjure”, a spus Ponta, în cadrul şedinţei de guvern.

În acelaşi timp, Doina Pană a declarat că nu a auzit niciodată ca premierul să i se fi adresat cu «fă» şi a cerut ca înregistrarea să fie ascultată cu mai multă atenţie.

„În vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context. Foloseşte ca un apelativ prietenesc, de exemplu, «măi, Liviule», «măi, Doina», dar în niciun caz ceea ce s-a relatat în presă. Şi, dacă ascultaţi cu atenţie, pentru că există bandă audio, o să-mi daţi dreptate. Repet, nu există în vocabularul premierului acest cuvânt”, a explicat ministrul delegat pentru Ape.


×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close