Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Nu mai promiteți proiecte noi. Vă faceți de râs! Terminați măcar cele vechi!

Radu Tudor: Nu mai promiteți proiecte noi. Vă faceți de râs! Terminați măcar cele vechi!

Radu Tudor: Nu mai promiteți proiecte noi. Vă faceți de râs! Terminați măcar cele vechi!
11 Sep 2018   •   11:50

Corigent la capitolul investitii, mai ales in zona de infrastructura, guvernul PSD-ALDE incearca sa recupereze acest handicap grav in ochii opiniei publice.

Recent au fost anuntate proiectele de PPP (parteneriat public privat). Adica mari investitii facute de firme private, care mai apoi din taxe isi recupereaza investitia. Totul bun si frumos, pe model occidental, scrie Radu Tudor pe blog.

Problema este ca multe dintre proiectele anuntate sunt de ani de zile mentionate, promise, nerealizate. Desi avem absolut tot ce ne trebuie ca tara sa le realizam. Mai putin oameni competenti.

Pe langa halucinatii de genul “o noua statiune turistica in Muntii Fagaras”, lista PPP include si urmatoarea promisiune :

2. Construirea aeroportului Bucureşti Sud

  • Supraaglomerarea aeroportului  Henri Coandă – Otopeni impune construirea unui nou aeroport, în zona de sud a Bucureştiului, atât pentru pasageri, cât şi pentru mărfuri.
  • Aeroportul din zona de sud a Bucureştiului va putea deveni un punct de tranzit în deplasările pasagerilor către regiunile Asia – Pacific, cât şi Europa – America.
  • Dimensiunea Aeroportului Bucureşti Sud va trebui proiectată pentru un trafic de aproximativ 30 de milioane de pasageri, pe o suprafaţă desfăşurată de maxim 600 ha și să fie dotat cu cel puțin două terminale. În măsura în care se vor identifica asemenea suprafeţe la autorităţile locale, acestea pot participa la constituirea societăţii de proiect.
  • Accesul la acest aeroport se va face și pe noua autostrada București-Alexandria-Craiova și pe centura Bucureștiului, care este prevăzută să treacă în apropiere, cât și pe noua magistrală de metrou Bragadiru-Piața Unirii.

Ar fi de ras, dar in realitate e de plans. Atatea promisiuni extrem de indepartate in doar cateva randuri. Daca citesti de la stanga la dreapta, vezi deja aeroportul nou din sud, autostrada care trece pe acolo, magistrala de metrou…. ce sa mai, un vis !

Aceste promisiuni desarte sunt insa praf in ochii oamenilor.

Detalii, pe radu-tudor.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor promisiuni proiecte
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close