Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Nu poți să amăgești oamenii că tu nu ai făcut nimic 365 de zile, dar vei face ceva în ultimele 20

Radu Tudor: Nu poți să amăgești oamenii că tu nu ai făcut nimic 365 de zile, dar vei face ceva în ultimele 20

Radu Tudor: Nu poți să amăgești oamenii că tu nu ai făcut nimic 365 de zile, dar vei face ceva în ultimele 20
21 Noi 2016   •   19:24

Radu Tudor a comentat, luni seară, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, promisiunile făcute de ministrul Muncii cu privire la creșterea salariului mediu brut la 4.000 de lei, până în 2021, argumentând că sunt lipsite de orice fundament.

”Nu poți să spui cu trei săptămâni înainte de a se schimba Guvernul că ai de gând să adopți o lege privind salariazarea unică și nu poți, după ce ai fost un an de zile la guvernare, să amăgești oamenii că tu nu ai făcut nimic 365 de zile, dar vei face ceva în ultimele 20. E o chestiune nerealistă care încearcă să contracareze legea votată de PSD și ALDE în Parlamentul României”, a spus Radu Tudor, la Antena 3.

Invitată în emisiune, deputatul ALDE Steluța Cătăniciu a afirmat că Guvernul Cioloș ”frizează nesimțirea” afirmând că în ultimele două săptămâni de mandat va aduce o nouă lege a salarizării.

S-a întors roata: PSD acuză Guvernul Cioloș de populism și demagogie

Ministrul Muncii Dragoș Pîslaru a declarat, luni, în exclusivitate la Antena 3, că salariul mediu brut va ajunge la 4.000 de lei până în 2021, iar creșterea medie a salariilor va fi de 29% - acestea fiind câteva dintre prevederile ce apar într-un proiect de lege care va schimba sistemul de salarizare din România.

În replică, Rovana Plumb a afirmat că demersul guvernului este doar un act demagogic prin care se dorește distrugerea unei legi fundamentale pentru milioane de români.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close