Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Oare crima organizată se află în spatele execuţiei şefului combaterii crimei organizate?

Radu Tudor: Oare crima organizată se află în spatele execuţiei şefului combaterii crimei organizate?

Radu Tudor: Oare crima organizată se află în spatele execuţiei şefului combaterii crimei organizate?
de M.T.    |    29 Oct 2013   •   20:51

Oare crima organizată se află în spatele execuţiei şefului combaterii crimei organizate? Este întrebarea lansată de jurnalistul Radu Tudor în emsiunea "La ordinea zilei" de la Antena 3, în care a comentat pe marginea reţinerii lui Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba.

„Traian Berbeceanu a fost, ani de zile, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate. Cred că sunt foarte mulţi români care ştiu că atunci când deranjezi crima organizată, în general, ţi se poate întâmpla ceva. De la, Domne fereşte!, ceva fizic, până la ceva psihic. Întrebarea esenţială pe care o punem astăzi şi căriea nu i-am găsit încă un răspuns este: «Crima organizată se află în spatele execuţiei şefului combaterii crimei organizate?»”, a spus Radu Tudor.

„Ceea ce mă miră pe mine este faptul că Inspectoratul general al Poliţiei nu a spus oficial până astăzi ceva despre omul acesta. Din punctul medu de vedere, pentru un ofiţer de carieră, pentru un şef de combatere a crimei organizate este inadmisibil ca direcţia centrală, ca şefii armei lui să nu iasă să spună ceva despre el”, a continuat jurnalistul.

„Sunt convins, că, de-a lungul timpului, ca orice poliţist, a primit calificative profesionale. Chiar aşa, e un complot al unui minister de 150.000 de oameni să-l protejeze pe presupul mafiot Berbeceanu? Ceva pute rău de tot în povestea asta”, consideră Radu Tudor.

„Dacă el a avut calificative profesionale bune, dacă a fost declarat poliţistul anului, dacă a avut rezultate pe plan local înseamnă că omul acesta a deranjat”, a concluzionat realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire".

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close