Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose susține că nu sunt probleme cu banii de la MApN

Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose susține că nu sunt probleme cu banii de la MApN

Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose susține că nu sunt probleme cu banii de la MApN
05 Sep 2017   •   16:26

Radu Tudor anunță, într-o postare pe blogul său, că, potrivit unor surse guvernamentale, premierul Mihai Tudose respinge orice informații în legătură cu problemele bugetare de la Ministerul Apărării Naționale. Totodată, și ministrul Finanțelor Publice susține opinia premierului.

Potrivit realizatorului emisiunii ”Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, deținătorii portofoliilor Finantelor și Apărării, Ionuț Mișa și Adrian Țuțuianu, au fost convocați de urgență la Palatul Victoria de premierul Mihai Tudose.

Potrivit lui Radu Tudor, Mihai Tudose este profund si neplacut surprins de intarzierea nejustificata a platii salariilor in Armata. 

Un comunicat exploziv al MApN anunță întârzierea plății veniturilor pentru militarii din Armata Română, ”o recunoaștere a faptului că există sincope serioase în Finanțele României, cu toate că avem cea mai mare creștere economică din UE”, mai notează Radu Tudor, pe blog.

Contactat telefonic la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, Radu Tudor a vorbit și despre impactul internațional al acestor afirmații referitoare la criza din Armată. ”Nici nu vreau să îmi imaginez ce analize sunt acum la cartierul general al NATO”, a spus Radu Tudor.

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că a dispus efectuarea, în 15 septembrie, a plăţii sumelor aferente soldelor/ salariilor nete, fără contribuţiile individuale şi impozit, în condiţiile în care până în acest moment nu a fost făcută rectificarea bugetară pe acest an. Totodată, între 21 şi 25 septembrie va fi făcută plata sumelor reprezentând contribuţiile angajatorului şi ale angajatului şi a impozitului pe venit. 

 

Vezi pe radu-tudor.ro mai multe detalii despre criza din Armată

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close