Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Preşedintele Traian Băsescu se îndreaptă cu viteză spre a treia suspendare

Radu Tudor: Preşedintele Traian Băsescu se îndreaptă cu viteză spre a treia suspendare

Radu Tudor: Preşedintele Traian Băsescu se îndreaptă cu viteză spre a treia suspendare
18 Mai 2014   •   13:21
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a comentat, în "Ediţia de Weekend", episodul de la Iaşi în care preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit. 
 
În opinia acestuia, preşedintele Traian Băsescu se îndreaptă cu viteză spre a treia suspendare, în urma acţiunilor din ultimul timp.
 
"A recunoscut că se află la originea înfiinţării Partidului Mişcarea Populară, fapt ce îl face membru de facto al partidului, ceea ce încalcă grav Constituţia. După cum se vede pe imagini, este înconjurat de ofiţeri SPP în timp ce se îndreaptă spre un eveniment electoral pentru partidul său. Înţeleg că s-a deplasat acolo cu elicopterul. Ni se spune că nu sunt bani pentru necesităţi ale ţării şi totuşi pentru partid şi pentru doamna Udrea se găsesc bani. Peste 80% din populaţia României se opune lui Traian Băsescu, formaţiunilor politice ale acestuia. Cu alte cuvinte, o majoritate impresionantă a populaţiei nu este de acord cu Băsescu şi acest lucru se va vedea în toate întâlnirile pe care le va organiza cu partidul său", a explicat Radu Tudor. 
 
"Am cerut, în mod explicit, judecătorilor CCR, să ia în calcul şi să citească ce am scris astăzi pe blog. În mod absolut clar pentru toată lumea cu bun simţ, o minimă educaţie politică, afirmaţia de ieri a lui Traian Băsescu că el a plănuit şi a decis crearea acestui partid are un grav efect politic şi constituţional. Judecătorii CCR nu se pot eschiva din a se pronunţa pe ce a zis ieri Traian Băsescu. Eu sper ca pe 21 mai, oamenii de acolo să aibă raţiunea şi decenţa să se profunde pe această afirmaţie făcută ieri, 17 mai, de preşedintele Traian Băsescu, la o reuniune a PMP", a conchis Radu Tudor.


 

×
Subiecte în articol: radu tudor presedinte suspendare episod CCR
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close