Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Principala poartă de intrare în țară, condusă de un vidanjor de vocație

Radu Tudor: Principala poartă de intrare în țară, condusă de un vidanjor de vocație

Radu Tudor: Principala poartă de intrare în țară, condusă de un vidanjor de vocație
02 Feb 2018   •   12:47

După 17 ani, Aeroportul Otopeni nu mai are contract cu o firmă care să asigure curățenia și salubritatea, soluția găsită de administrație fiind aceea ca proprii angajați să facă voluntariat pentru a asigura serviciile respective.

Situația halucinantă a fost comentată pe blogul său de Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

"Citind in fiecare zi sute de pagini de stiri despre viata cotidiana a Romaniei, nu de putine ori m-am intrebat: oare cat de multa prostie se poate acumula totusi intr-o numire politica a unui incompetent? Sunt multe, prea multe exemple in acest sens.

Dar ce se intampla in Aeroportul Henri Coanda, cat de jos poate cobora nivelul de inteligenta al unui manager precum Mandrescu, parasuta politica a invartitilor PSD de la Buzau, e totusi peste orice limita suportabila.

Nu ajung golaniile facute cu niste contracte dubioase (si sunt prea multe…), nu era suficient ca Mandrescu, avand in vedere biografia sa, nu putea fi angajat nici macar ridicator de bariera intr-o companie atat de importanta. A venit si momentul de glorie al prostului suprem: angajatii aeroportului sa curete voluntar toaletele folosite din plin de pasageri.

Aceasta decizie, demna de un sef de trib din Congo, este inca un argument al troglodului dominant in managementul socialist de azi.  Pe vremuri, Aeroportului Otopeni, azi Henri Coanda, i se spunea “principala poarta de intrare in Romania”, cu o mandrie usor patriotarda, dar justificata simbolic si numeric. Va dati seama ca aceasta poarta e azi condusa de un vidanjor de vocatie, pus acolo doar ca sa smechereasca niste contracte pentru protectorii lui politici?", a scris Radu Tudor.

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close