Antena 3 Actualitate Radu Tudor, proiect special pe blog: O serie de dezvăluiri spectaculoase ale CIA despre Ceaușescu și România

Radu Tudor, proiect special pe blog: O serie de dezvăluiri spectaculoase ale CIA despre Ceaușescu și România

de M.Z.    |    23 Ian 2018   •   10:20
Radu Tudor, proiect special pe blog: O serie de dezvăluiri spectaculoase ale CIA despre Ceaușescu și România

Radu Tudor a început un proiect special, ne anunță jurnalistul, marți, pe blogul său.

Începând de azi, voi publica o serie de analize și documente ale serviciilor secrete despre România și conducătorii ei trecuți și prezenți. E un demers care va stârni destule valuri, aici, la noi. Mulțumesc acelor colaboratori de peste Ocean care mă sprijină în acest demers pentru aflarea adevărului.

CIA este depozitarul a mii de pagini despre România. Conținutul acestora e foarte valoros din perspectiva evenimentelor importante petrecute de-a lungul timpului. Relevanța lor este foarte mare și în prezent. Despre relațiile dintre București și Washington, despre poziția lui Nicolae Ceaușescu față de Moscova sau marile jocuri din Orientul Mijlociu vom afla detalii spectaculoase”, ne promite analistul politic.

Marți, Radu Tudor a început cu un ”Intelligence Memorandum elaborat de CIA în 1972 și destinat unor decidenți americani. În document sunt dezvăluite informații de top despre cooperarea economică SUA-România, despre deciziile lui Nicolae Ceaușescu de achiziționare masivă de tehnologie americană pentru a dezvolta diversele sectoare ale industriei românești”.

Continuarea, pe blogul lui Radu Tudor.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close