Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: În PSD este o mâncătorie de speriat

Radu Tudor: În PSD este o mâncătorie de speriat

Radu Tudor: În PSD este o mâncătorie de speriat
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Mar 2016   •   19:42

În PSD au apărut voci care acuză conducerea partidului de trădare. Mai exact, este vorba despre Cătălin Rădulescu, un social-democrat care acuză că Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea au bătut palma cu DNA.  

Radu Tudor a explicat, în ediția de joi a emisiunii La Ordinea Zilei, realizată de Dana Grecu, faptul că PSD, în ciuda problemelor, surprizelor și trădărilor prin care trece, rămâne în continuare cel mai important partid din România, creditat cu șanse mari să fie câștigător în alegerile care urmează.

 “PSD ne oferă mai multe surprize. În afară de comunicări, conferințe și ieșiri publice de partid aflat în campanie, atunci când ies liderii în conferințe, aflăm că este o mâncătorie de speriat. (...) Chiar cred că e o degringoladă în acest partid, dar este cel mai important partid din România. Într-un sondaj CURS, la comanda Academiei Române, PSD are 35% în București și PNL are 26%. Deci cu toată nebunia lor, cu toate bâlbele, trădările, PSD rămâne cea mai importantă forță politică. Și distanța asta dintre PSD și PNL îl califică deja câștigător în alegerile de peste 60 de zile.”

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close