Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, predicţii sumbre: "Infernul războiului va fi menţinut de Rusia mult timp de acum încolo"

Radu Tudor, predicţii sumbre: "Infernul războiului va fi menţinut de Rusia mult timp de acum încolo"

Radu Tudor, analist militar, a comentat declaraţiile miniștrilor de externe din Ucraina și Rusia, după negocierile au avut loc astăzi.

Radu Tudor, predicţii sumbre: "Infernul războiului va fi menţinut de Rusia mult timp de acum încolo"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    10 Mar 2022   •   16:37

"Lupta va fi pe viaţă şi pe moarte în Ucraina" a anunțat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, după negocierile cu omologul său din Ucraina.

Analizând acest context, Radu Tudor, analist militar, a precizat: 

"Recunosc că până de curând am avut ceva pretenții de la Serghei Lavrov în privința pregătirii sale şi a modului în care susținea cauza Federaţiei Rusiei în diverse momente. Astăzi m-am convins că nu a mai rămas absolut nimic din diplomatul Serghei Lavrov.

Este, din păcate, un fabricant de fake news şi de manipulări pe banda rulantă şi văzând afirmațiile de astăzi, din ultima lună îmi dau seama că nici Kafka nici Orwell nu ar fi putut crea un astfel de moment cum l-a creat Federația Rusa.

Întreaga comunitate internațională văzând dovezile bombardamentelor, văzând miile de morți, maternitățile lovite de rachete, iar rușii spun că nu este adevărat şi spun "ceea ce vedeți voi nu este adevărat, este adevărat ceea ce spunem noi".

Astfel de moment nu au mai existat niciodată în relațiile internaționale. Reacția Rusiei este absolut șocantă.(...)

Această ţară, în ciuda dorinței noastre, nu poate fi un partener de dialog, cel puţin pentru nişte persoane raționale, iar perspectiva Ucrainei din acest punct de vedere este cât se poate de tragică. 

Dacă Rusia şi-a propus să radă Ucraina de pe faţa Pământului, să o șteargă de pe hartă, probabil că vor continua această invazie pe care o desfășoară sub ochii noştri într-un mod sângeros.

Da, probabil că nu se vor lăsa până nu vor pune Ucraina la pământ şi vom trăi, probabil, la nordul frontierelor noastre cu o ţară devastată. Infernul războiului va fi menținut de Rusia mult timp de acum încolo", a explicat Radu Tudor, analist militar, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: radu tudor
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close