Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor, reacție în cazul fetiței din Baia de Aramă: „Foarte mulți români se regăsesc în acest abuz”

Radu Tudor, reacție în cazul fetiței din Baia de Aramă: „Foarte mulți români se regăsesc în acest abuz”

Radu Tudor, reacție în cazul fetiței din Baia de Aramă: „Foarte mulți români se regăsesc în acest abuz”
Sursa foto: foto: captura Antena 3
24 Iun 2019   •   19:32

Jurnalistul Radu Tudor a făcut mărturisiri emoționate, luni seară, în cadrul emisiunii sale ”Punctul de Întâlnire”, în ceea ce privește cazul fetiței din Baia de Aramă care a fost luată cu forța și bagată într-o dubă.

Acesta a amintit faptul că foarte mulți români au fost atinși de povestea fetiței de nouă ani, deoarece mulți dintre oameni se regăsesc într-un astfel de demers.

„Acest caz se bucură de o atenție specială a opiniei publice. Lucrul acesta se vede atât în audiență, cât și în emoția colectivă declanșată. Cazul acesta reprezintă un soi de numitor comun, atunci când oamenii se întâlnesc cu abuzul. Foarte mulți se regăsesc în diferite ipostaze în acest abuz, un abuz manifestat asupra unei ființe umane lipsite de apărare. Nu am văzut procurori ”să se ia de gât” cu interlopii la descinderi, în schimb bruschează o fetiță de nouă ani”, a precizat Radu Tudor.

„Am apreciat și voi aprecia tot timpul eforturile făcute de procurori și judecători împotriva mafiei. Sistemul trebuie să își facă singur curățenie, atunci când astfel de mizerii apar”, a adăugat jurnalistul.

Citește Și Procurorul General contestă adopția fetiței din Baia de Aramă. Copila nu mai are dreptul să părăsească țara

×
Subiecte în articol: procurori fetita radu tudor
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close