Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Refuzul Parlamentului de a emite o declaraţie oficială cu privire la afirmaţiile lui Băsescu îmi dă dreptul să cred că e ceva putred

Radu Tudor: Refuzul Parlamentului de a emite o declaraţie oficială cu privire la afirmaţiile lui Băsescu îmi dă dreptul să cred că e ceva putred

Radu Tudor: Refuzul Parlamentului de a emite o declaraţie oficială cu privire la afirmaţiile lui Băsescu îmi dă dreptul să cred că e ceva putred
14 Apr 2014   •   19:57

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în ediţia de luni a emisiunii "La ordinea zilei", lipsa de reacţie şi de intenţie a Parlamentului României de a emite o declaraţie oficială cu privire la afirmaţiile preşedintelui Băsescu la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

"Singurul lucru care ar putea să facă diferenţa şi care este suspect prin absenţa lui este o declaraţie oficială a Parlamentului României. Mi se pare suspect faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu se gândesc să adopte o declaraţie oficială prin care să fie sesizate Parchetul General, Parlamentul European, Comisia Europeană şi să fie trimisă acea declaraţie la toate ambasadele ţărilor UE la Bucureşti", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

Realizatorul Punctul de Întâlnire a subliniat că ar fi o mare diferenţă dacă o instituţie ar interveni atunci când o altă instituţie încalcă legea.

"Pentru mine, lipsa de intervenţie a Parlamentului şi faptul că nu doresc să intervină îmi dă dreptul să cred că e ceva putred", a mai declarat Radu Tudor.

Traian Băsescu i-a transmis senatoarei PSD, Gabriela Firea, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă dacă nu stă în banca ei. Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close