Antena 3 Actualitate Radu Tudor: Scumpirile şi măririle de taxe şi impozite nu pot fi făcute în bătaie de joc

Radu Tudor: Scumpirile şi măririle de taxe şi impozite nu pot fi făcute în bătaie de joc

de M.C.    |    14 Iul 2014   •   20:05

Radu Tudor a comentat în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei" modificările care rezultă din proiectul de Cod Fiscal elaborat de Guvern. Realizatorul Antena 3 consideră că, unele dintre aceste măsuri, sunt aberante.

"Mi se pare o nesimţire ca nişte domni de la Finanţe, care stau cu fundul pe scaun, să spună oamenilor de la ţară că li se măreşte impozitul cu 150%. Mi se pare o nesimţire. Nu poţi mări nişte taxe în dispreţul celui care le plăteşte. Peste trei ani de zile te anunţă Primăria că ai impozitul mărit cu 150%. Oamenii ăştia sunt zdraveni la cap când pun aşa ceva pe hârtie? Altă aberaţie, stârnită tot de mintea creaţă a domnilor de la Finanţe: măreşti impozitul la maşinile de capacitate cilindrică mică...Un individ care are bani pentru o maşină de 4.000 cmc, îi micşorezi impozitul. Pe cel cu maşină de capacitate cilindrică mica îl arzi. Scumpirile şi măririle de taxe şi impozite nu pot fi făcute în bătaie de joc. Nu putem să-i transformăm pe cei săraci în şi mai săraci" a spus Radu Tudor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close