Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Trei cetăţeni răniţi sunt străini. Ambasadele s-au mobilizat pentru a stabili nevoile acestora

Radu Tudor: Trei cetăţeni răniţi sunt străini. Ambasadele s-au mobilizat pentru a stabili nevoile acestora

Radu Tudor: Trei cetăţeni răniţi sunt străini. Ambasadele s-au mobilizat pentru a stabili nevoile acestora
31 Oct 2015   •   11:43

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a explicat, că şi SRI, dar şi ambasadele străine s-au implicat în criza rezultată în urma tragediei de la clubul Colectiv.

 
"SRI s-a implicat, toate instituţiile importante din domeniul apărării au pus la dispoziţie capacităţile lor medicale pentru această criză. Directorul SRI, Eduard Helvig, a dispus de urgenţă punerea la dispoziţie a spitalului Agripa Ionescu, spital al SRI, unde au fost internaţi de urgenţă şapte pacienţi, azi-noapte. Dintre aceştia şapte, trei sunt cetăţeni străini. Este vorba despre doi spanioli şi un italian. Sunt pe mâini bune din punct de vedere medical. Din sursele mele, ambasadorul Spaniei îi va vizita pe cei doi răniţi la spital. La fel va face şi ambasadorul Italiei cu acel cetăţean italian. Se implică ambasadele în a stabili nevoile acestor cetăţeni. În plus, SRI a dispus ca 50 de luptători din brigada anti-tero să doneze sânge pentru răniţii care sunt în stare foarte gravă", a explicat Radu Tudor. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close