Antena 3 Actualitate Radu Tudor: Tema implicării Serviciilor de Informaţii în subiectul Roşia Montană mi se pare o furtună într-un pahar cu apă

Radu Tudor: Tema implicării Serviciilor de Informaţii în subiectul Roşia Montană mi se pare o furtună într-un pahar cu apă

24 Sep 2013   •   19:37
Radu Tudor a comentat posibila implicare a Serviciilor Secrete interne şi externe în afacerea Roşia Montană.

Subiectul implicării Serviciilor de Informaţii interne şi externe în subiectul Roşia Montană mi se pare o furtună într-un pahar cu apă. Chiar nu înţeleg ce fel de aşteptări au cei care vehiculează implicarea acestor două structuri atunci când vine vorba de această afacere” a declarat Radu Tudor.

Este o chestie insignifiată aruncată aşa, ca să atragă atenţia presei” a adăugat Radu Tudor în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei.

Serviciile secrete au refuzat să vină în Parlament, ca să fie audiate de Comisia specială Roşia Montană. SRI şi SIE au transmis parlamentarilor că ei pot fi audiaţi, conform legii, doar de comisiile speciale de control asupra serviciilor.

Ulterior, directorul SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat că serviciul pe care îl conduce a trimis, încă din 2002, zeci de informări despre Roşia Montană, către beneficiari - respectiv premier şi Administraţie Prezidenţială.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close