Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Toţi cei care au mâncat cacao despre Antena 3 erau finanţaţi din bani de şpagă, din bani negri

Radu Tudor: Toţi cei care au mâncat cacao despre Antena 3 erau finanţaţi din bani de şpagă, din bani negri

Radu Tudor: Toţi cei care au mâncat cacao despre Antena 3 erau finanţaţi din bani de şpagă, din bani negri
19 Iun 2015   •   20:09

Toţi cei care atacat de-a lungul timpului Antena 3, singura televiziune care îşi plăteşte taxele şi trăieşte din publicitate, au fost finanţaţi din bani negri, a declarat Radu Tudor în emisiunea La Ordinea Zilei.

„Toţi cei care au mâncat cacao despre Antena 3, în mod abuziv, în mod mizerabil, noi fiind singura televiziune care ne-am plătit taxele, singura televiziune care trăieşte din publicitate – şi lucrul acesta este transparent, singura televiziune care a vorbit despre mizeriile şi abuzurile regimului Băsescu. (...) Acum observăm că cei care mâncau cacao despre Antena 3 erau finanţaţi din bani de şpagă, din bani negri, că erau plătiţi de baroni şi că erau plini de ofiţeri acoperiţi sau sunt, că-i descoperă pe rând. Voiam să fac precizarea asta. Că se fac 10 ani de când există Antena 3 şi s-au spus toate mizeriile din lume de către nişte posturi băsiste sau care au coabitat cu sistemul băsist”, a declarat Radu Tudor.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close