Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Trei semnale că se albăstreşte cucuveaua mov

Radu Tudor: Trei semnale că se albăstreşte cucuveaua mov

Radu Tudor: Trei semnale că se albăstreşte cucuveaua mov
12 Oct 2016   •   22:52

Radu Tudor publică pe blogul său o analiză a ultimelor ore legate de scandalul care îi are în centru pe Laura Codruța Kovesi, acuzată că ar fi trimis informații din dosare de pe mailul [email protected], și deputatul Sebastian Ghiță, care a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre relația sa cu procurorul-șef al DNA.

''Evolutii interesante in cazul acuzatiilor facute de patronul Romania tv, deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a SRI. Ghita spune ca procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi a folosit ilegal adresa de email [email protected] pentru a transmite date si informatii confidentiale din anchetele DNA.

Ghita o mai acuza pe Kovesi de plagiat, dar si de incalcarea legii prin actiuni care au dus la stoparea anchetei de plagiat. Evolutia interesanta e urmatoarea : agentia de presa cea mai apropiata de DNA si Laura Codruta Kovesi publica stirea potrivit careia un site condus de jurnalistul Emilia Sercan – pressone.ro – mentioneaza si el neregulile din lucrarea de doctorat a procurorului sef DNA.

Aceste dezvaluiri si acuzatii au fost facute in premiera, in 2012 si 2016, de presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica. Acesta este chiar citat si mentionat de Sercan.

Si mai interesant e faptul ca un alt jurnalist apropiat lui Basescu, Mircea Marian (si el la Evenimentul zilei) a recunoscut ca adresa dezvaluita de Ghita este reala si a fost folosita de Kovesi''

Continuarea, pe radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi radu tudor
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close