Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Un liberal ne spune că implicarea unui Serviciu Secret, inadmisibilă în orice campanie, se va amplifica. Vi se pare normal?

Radu Tudor: Un liberal ne spune că implicarea unui Serviciu Secret, inadmisibilă în orice campanie, se va amplifica. Vi se pare normal?

Radu Tudor: Un liberal ne spune că implicarea unui Serviciu Secret, inadmisibilă în orice campanie, se va amplifica. Vi se pare normal?
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Apr 2015   •   19:51

Radu Tudor a ridicat un mare semn de întrebare, vineri, în emisiunea "La ordinea zilei", cu privire la intenţia Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) de a se implica în procesul electoral, prin scanarea cărţilor de identitate ale alegătorilor.

"Cu acordul marelui PNL, ne anunţă vicepreşedintele Mihai Voicu, la alegerile următoare, toate buletinele vor fi scanate de un Serviciu Secret. Adică de STS. UM0572 vă va scana toate datele din buletin. Ei spun ca să prevină frauda. Mie mi se pare o imensă vrăjeală", a afirmat Radu Tudor, la Antena 3.

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" îşi exprimă dezamăgirea că un liberal, care ar fi trebuit să pledeze pentru respectarea drepturilor omului, "ne spune că implicarea unui serviciu secret, inadmisibilă în orice campanie, se va amplifica".

"Vi se pare normal ca, într-un proces eminamente democratic, să fie implicat un serviciu secret şi să scaneze toate actele de identitate? (...) E o problemă de fond", a mai spus Radu Tudor.

Invitat în emisiune, avocatul Sergiu Andon a ridicat problema vechilor cărţi de alegător, pentru care statul a plătit destul de scump în urmă cu câţiva ani şi pe care, acum, nimeni nu ştie dacă le poate distruge sau nu.



×
Subiecte în articol: radu tudor La Ordinea Zilei STS alegeri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close