Antena 3 Actualitate Radu Tudor: Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine

Radu Tudor: Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine

02 Sep 2014   •   19:52

Radu Tudor a declarat, în ediţia de marţi a emisiunii "La ordinea zilei", că afirmaţiile din această săptămână ale liderului PNL Klaus Iohannis ar putea "să îl aducă în postura de a da socoteală în faţa partidului", realizatorul Antena 3 arătând că, în opinia sa, Crin Antonescu ar trebui să redevină candidatul liberalilor la prezidenţiale.

"Văd din partea lui Klaus Iohannis un efort extraordinar de a-şi distruge propria imagine. Văd că are probleme în propriul partid, pentru a fi susţinut şi pentru a fi înţeles. Într-o săptămână a reuşit 3 trei afirmaţii incredibile: sunt un politruc, sunt din alt film şi Băsescu nu trebuia demis şi suspendat în vara lui 2012", a afirmat Radu Tudor, la Antena 3.

Radu Tudor a arătat că indiferent de alegerile şi deciziile care l-au înlăturat pe Crin Antonescu de la şefia partidului, "este o diferenţă şocantă între ceea ce poate să gândească şi să exprime Crin Antonescu, şi ceea ce poate să gândească şi să exprime Klaus Iohannis".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close