x close

Radu Tudor: „Viktor Orban își continuă demersurile provocatoare anti-românești. Am crezut că nu citesc bine!” Iată afirmația premierului ungar

de S.T.    |    04 Oct 2017   •   16:31
Radu Tudor: „Viktor Orban își continuă demersurile provocatoare anti-românești. Am crezut că nu citesc bine!” Iată afirmația premierului ungar 534

Premierul Ungariei, Viktor Orban, isi continua demersurile provocatoare anti-romanesti, sub privirile indulgente ale diplomatiei romanesti, scrie jurnalistul Radu Tudor pe blogul său.

„Dupa o suma de afirmatii sfidatoare in legatura cu Transilvania si cetatenii romani de etnie maghiara, Orban isi exprima acum dorinta – nici mai mult nici mai putin – de a avea grija de granita de EST a Romaniei. Am crezut ca nu citesc bine, am revenit asupra declaratiei belicosului budapestan si se confirma : Ungaria vrea sa aiba grija de granita de EST a Romaniei.

Iata afirmatia :

”Mai devreme sau mai târziu va fi nevoie de o protejare eficientă a graniţei estice a României. În caz contrar, România va fi copleşită de imigranţi, iar noi vom fi nevoiţi să construim un gard la graniţa cu România. În mod cert vrem să evităm acest lucru şi vom ajuta cu plăcere România să-şi protejeze graniţa de est”.

Reactia mea e simpla si clara : sa mori tu, Viktor Orban, ca te preocupa soarta granitelor noastre?”

Citește continuarea pe radu-tudor.ro.

Citeşte mai multe despre:

radu tudor Viktor Orban premier Ungaria granita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati